Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 26 березня 2024

В Менській громаді стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Чудове дійство сколихнуло в цьому році всю Україну, не оминуло і Менську громаду. За ініціативи Президента України в поточному навчальному році започатковано проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» - спортивні змагання серед школярів у таких видах спорту: футзал, волейбол та баскетбол.

Сьогодні в такий прохолодний день в стінах спортивної зали Менської гімназії було дійсно гаряче, адже в Менській громаді стартував ІІ етап змагань з футзалу.

За перемогу та право представляти громади на ІІІ (районному) етапі змагались 5 команд з таких шкіл: Волосківська гімназія, Менський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка, Опорний заклад Менська гімназія, Макошинський ЗЗСО І-ІІІ ст. та Стольненський ЗЗСО І-ІІІ ст.

Привітали учасників Юрій Стальниченко - секретар ради, Ірина Лук’яненко – начальниця Відділу освіти, Тетяна Хоменко – директорка Менської гімназії.

Всі учасники продемонстрували майстерні вміння з футболу. Атмосфера, що панувала в залі не залишила нікого байдужим. Тож в запеклій боротьбі перемогу здобула команда «Їжак» з Волосківської гімназії, срібло здобули «Руді лисиці» з Менського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка, а бронза поїхала в Макошинський ЗЗСО І-ІІІ ст. разом з командою.

Вітаємо призерів та всіх учасників з вдалим початком. Але змагання лише розпочались – попереду волейбол та баскетбол, тож з наснагою до перемог.