Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 14 лютого 2024

Майбутнє закладів освіти обговорили на Піклувальній раді

Нещодавно відбулося чергове засідання Піклувальної ради Менської міської територіальної громади за участі заступника міського голови Вікторії ПРИЩЕПИ, заступника начальника відділу освіти Вікторії ЛЮШИНОЇ.
Голова Піклувальної ради Олена БИКОВА розповіла, що на засіданні йшлося про перспективи розвитку закладів освіти в Менській громаді.
Зокрема, Вікторія Леонідівна презентувала проєкт перспективного Плану спроможної мережі закладів загальної середньої освіти Менської громади. Це документ, який визначає стратегію розвитку освітньої мережі на певний період часу. План ґрунтується на аналізі демографічної ситуації в громаді, потреб ринку праці, стану матеріально-технічної бази шкіл та інших факторів. Реалізація Плану має забезпечити доступність якісної освіти для всіх дітей нашої громади, незалежно від їх місця проживання.
Члени ради в ході засідання поділилися своїм баченням щодо подальшої роботи, висловили свої пропозиції, зупинилися на проблемних питаннях, які надалі потребують конструктивного вирішення.
Піклувальна рада Менської міської територіальної громади створена восени 2023 року. Всі її члени пройшли конкурсний відбір та навчання за програмою Швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» DECIDE.

 

За інформацією з вебсайту Менської міської ради