Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 18 січня 2024

В Менській громаді стартували спортивні змагання "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

Спорт формує культуру оптимізму, культуру бадьорості. Не даремно незміним гаслом спортивної спільноти є "В здоровому тілі - здоровий дух". Зважаючи на ситуацію в країні, повітряні тривоги, відсутність можливості у деяких дітей здобувати освіту в школах очно, заняття спортом дуже важливі для всебічного розвитку. В 2024 році стартують Всеукраїнські спортивні змагання "Пліч-о-пліч Всеукраїнські учнівські ліги". Протягом 5 етапів змагань діти матимуть можливість продемонструвати свою майстерність у футзалі, волейболі, баскетболі та спортивному орієнтуванні.

Учні Менської громади не змогли залишитись осторонь та долучились до цього цікаво спортивного дійства. В період з 15 по 22 грудня 2023 року діти в своїх школах змагались граючи у футзал, волейбол та баскетбол за першість, щоб гідно представити заклад на ІІ етапі (територіальному).

Вього в Менській громаді в трьох видах спорту на І (шкільному) етапі змагались 107 учнівських команд, 640 учнів. Це було дійсно свято спорту, адже не лише учасники, а й вболівальники отримали позитивні емоції. 

На черзі територіальний етап змагань, на якому команди закладів загальної середньої освіти громади будуть боротись за право представляти Менщину на районному етапі змагань. Тож, це був лише початок, далі буде.