Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 21 листопада 2023

В Менській громаді стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Традиційно та незмінно період з листопада до середини грудня в закладів загальної середньої освіти асоціюється з "учнівськими" олімпіадами. Це не лише можливість найрозумніших учнів показати свої знання та позмагатись за першість в громаді, а й одна зі складових, що формує рейтинг школи серед всієї освітянської спільноти області.

Попри пандемію, воєнні дії на території нашої держави заклади загальної середньої освіти Менської громади є щорічними активними учасниками Всеукраїнських учнівських олімпіад і демонструють гарні результати. Зважаючи на безпекову ситуацію ІІ етап олімпіад на Менщині проводиться в форматі онлайн (з використанням онлайн ресурсів), але всі ці перепони не вплинують на знання і вміння наших учнів.

Згідно графіку вже в громаді відбулись ІІ етапи олімпіад з української мови та літератиури, фізики, герографії, історії та біології. На черзі - математика, правознавство, англійська мова, технології. Незабаром учні та їх наставники дізнаються результати, а ми пізніше озвучимо імена тих, хто буде відстоювати честь громади на обласному етапі олімпіад. Бажаємо всім учасникам успіху та найкращих результатів.