Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 20 червня 2023

Шкільний молодіжний простір Dream Room в Менському опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка

16 червня відбулося його урочисте відкриття сучасного простору в Менському опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка. Молодіжний простір Dream Room став новим місцем зустрічей для учнів, молоді, педагогів та гостей навчального закладу. Ця багатофункціональна локація дозволяє проводити різноманітні заходи: зустрічі з випускниками й гостями, дискусії, коворкінг, творчі активності й комунікації, навчання та ігрову діяльність, відпочинок та перегляд фільмів.

Активна команда старшокласників на чолі з президентом учнівського самоврядування Вікторією Скороход подали заявку на участь у проєкті «Активна позиція мого регіону. Очима дітей«, який був організований ГО «Українська античність».

Разом з вчителями-координаторами Ніною Котченко та Людмилою Назаренко велику роль у реалізації проєкту відіграла Менська міська рада, яка підтримала та допомогла у створенні цього простору.

Dream Room – місце, де молодь може розвивати творчі здібності та навички, де можна знайти нових друзів, отримати підтримку та поради від досвідчених людей.

– Ми створили омріяний простір, стали єдиною командою, попереду на яку чекає ще дуже багато перемог, – переконана Вікторія Скороход. Дякуємо відділу освіти Менської міської ради за те, що підтримували, надихали й спрямовували нас.

– Це – результат роботи надзвичайно активних дітей, які пройшли всі етапи навчання і реалізували свою ідею, – каже керівниця громадської організації «Українська античність» Наталія Піщуліна. – І ми бачимо в цьому великі перспективи. Саме Мена – один з яскравих прикладів взаємодії молоді і місцевого самоврядування, з якого треба брати приклад іншим громадам.

 

За інформацією Сусіди.City