Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 16 червня 2023

На засіданні Координаційної ради затвердити результати Шкільного громадського бюджету Менської міської ради в 2023 році

14 червня відбулось заключне засідання Координаційної ради з питань запровадження Шкільного громадського бюджеті Менської міської ради, на якому обговорили проходження етапу голосування за шкільні проєкти та затвердили результати голосування.

Всього в голосуванні взяли участь 4695 осіб (дорослі та учні 5-11 класів) -  20% від загальної кількості населення. А це гарний показник. В онлайн голосуванні проєкти підтримали 3318 осіб і віддали 4209 голосів. В паперовому голосуванні, що проводилось для учнів 5-11 класів взяли участь 1377 учнів та віддали 2038 голосів.

За результатами суми голосів з онлайн та паперового голосування, з врахуванням вагового коєфіцієнта, що затверджений в Параметрах проведення Шкільного громадського бюджету в 2023 році (можна переглянути на сайті Відділу освіти в розділі «Шкільний громадський бюджет») визначилась трійка переможців.

  • Проєкт команди Киселівського ЗЗСО І-ІІІ ст. - Створення природничої лабораторії "Modern Technology Hub" в Киселівській школі Киселівський ЗЗСО І-ІІІ ст.;
  • Проєкт команди Феськівської гімназії - Освітній простір "Smart Classroom";
  • Проєкт команди Макошинського ЗЗСО І-ІІІ ст. - Універсальний майданчик "SportTime"

З загальною таблицею результатів можна ознайомитись пізніше на офіційному сайті міської ради чи Відділу освіти у розділі «Шкільний громадський бюджет».

Дякуємо проєкту DECIDE за надати кошти та можливість успішно впровадити в Менській громаді «Громадський бюджет на дитячі мрії».