Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 16 червня 2023

Візит представників UNICEF до Менської громади щодо реалізації у територіальних громадах регіону комплексу послуг постраждалим від конфлікту дітям та сім’ям

Вчора в конференційній залі Менської міської ради відбулася робоча зустріч представників UNICEF з керівниками профільних відділів міської ради та комунальних установ, які працюють з молоддю, а також у сфері освіти, культури та охорони здоров’я щодо реалізації у територіальних громадах регіону комплексу послуг постраждалим від конфлікту дітям та сім’ям.

Для реалізації цієї програми було відібрано 6 громад Чернігівщини: Чернігівська, Ніжинська, Бобровицька, Бахмацька, Куликівська та Менська.

Робота в партнерстві передбачає комплексний аналіз потреб в галузі освіти та охорони здоров’я, у сфері водопостачання, санітарії та гігієни, соціальної політики та соціальних поведінкових змін.

Представники UNICEF Антон ТОВЧЕНКО керівник Департаменту Планування, Моніторингу та Оцінки, Володимир СТРОКАНЬ координатор з реалізації питань банку КFW та Вадим ПІЩЕНКО представник секції з реалізації програм у сфері соціальної політики побували в нашому інклюзивно-ресурсному  центрі. На минулому тижні відвідали заклади освіти Менської громади.

Дякуємо UNICEF  та сподіваємося на плідну співпрацю!