Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 04 березня 2021

Керівники закладів загальної середньої освіти обговорили важливі питання галузі

04 березня 2021 року в приміщенні відділу освіти Менської міської ради було проведено нараду для керівників закладів загальної середньої освіти та Степанівського МНВК під головуванням начальниці відділу освіти І.Ф.Лук'яненко. Темою наради було організоване функціонування закладів загальної середньої освіти згідно нових вимог чинного законодавства. На нараді були присутні Прищепа В.В., заступник міського голови з питань діяльності виконкому, Бикова О.В., директор Центру професійного розвитку педагогічних праціників Менської міської ради, яка повідомила присутніх про порядок проведення атестації ІІ рівня педагогічних працівників в 2020-2021 н.р. Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Менського РУГУДПСС в Чернігівської області  Кушнір Л.М. ознайомила керівників з вимогами до харчоблоків згідно нововведень чинного законодавства, наголосила на досить проблемних моментах та важливості дотримання чинних вимог.

Головний спеціаліст відділу освіти Федоченко С.В. повідомила присутнім особливості ведення обліку дітей шкільного віку та учнів згідно чинного Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3.09.2017 р. №684.

Головний спеціаліст відділу освіти Хоменко С.Є. ще раз ознайомила керівників з особливостям замолення підручників для 8 класу та 4 класу (математика) на 2021-2022 н.р.

В ході наради було обговорено важливі питання роботи закладів загальної середньої освіти в період адаптативного карантину, деякі господарчі питання та ряд інших питань.