Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 29 липня 2022

Менські школярі протягом двох тижнів розважаються у літньому таборі

Табірні ігри, класи рукоділля, спілкування у малих групах, конкурси, призи та безліч цікавих розваг – школярам міста, котрі відвідують цей табір, нудьгувати ніколи. Організатором цих активностей виступила Львівська центральна баптистська церква, у співпраці з міською радою.

Є тут і тенісний стіл, і батути, і спортивні секції, й куточки майстерності. За словами одного з організаторів табору служителя церкви Давида Карча, основною місією цього кількаденного дозвілля є підтримка дітей та молоді з територій, котрі були в окупації.

Подібні продумані й розроблені досвідченими організаторами та волонтерами спільності базуються на культурно-просвітницькій, духовній програмі й направлені на відновлення, психологічну адаптацію дітлахів та підлітків. І хоча б частково, наскільки це можливо в реаліях воєнного стану, занурює школярів у безтурботне дитинство й дарує радість.

Організатори табору також подбали про безпеку дітей і в разі повітряної тривоги переміщатимуть дітлахів у безпечне укриття й забезпечать доступ до медичної допомоги.

 

За інформацією з офіційного веб-сайту Менської міської ради