Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 27 серпня 2021

Щорічна серпнева конференція в Менській ТГ по-новому

Вчора, 26 серпня, на базі Покровського ЗЗСО І-ІІІ ст. відбулись «Педагогічні зустрічі». Освітянська галузь перебуває в постійних змінах, реформах, тому було вирішено також відійти від традиційної серпневої конференції і провести засідання в більш інтерактивному форматі.

Всі учасники зустрічей: педагоги та керівники, мали можливість прийняти участь у різноманітних творчих, креативних, новітніх, пізнавальних майстер-класах від талановитих спікерів – педагогів закладів загальної середньої освіти нашої громади. Також серед спікерів були і колеги з закладів освіти м. Києва та керівник Управління державної служби якості освіти в Чернігівській області Тетяна Маханькова. Теми були різноманітні, які давали змогу здобути нові знання, розвинути практичні навички в навчанні учнів, покращити своє власне здоров’я, отримати творчих та психологічних релакс.

Традиційно перед початком практичних занять було проведено урочисту частину за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Вікторія Прищепа, яка привітала всіх присутніх з початком нового навчального року та нагородила кращих освітян громади, керівника Управління державної служби якості освіти в Чернігівській області Тетяни Маханькової та начальника відділу освіти Ірини Лук’яненко. Під час урочистостей грамотами відділу освіти і подарунками було відзначено освітян, які здобули перемогу в онлайн конкурсі «Освітянин року» присвяченому 30-й річниці незалежності України,а саме:

В номінації «Взірець року» - Захарченко Ганна Іванівна – вчитель початкових класів Менського ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка;

В номінації «Віртуоз дистанційного навчання» - Скиданенко Марина Віталіївна – заступник директора з навчально-виховної роботи Дягівського ЗЗСО І-ІІІ ст.;

В номінації «Вчитель-новатор року» - Сикданенко Роман Сергійович – вчитель математики Менського ОЗЗСО І-ІІІ ст.. ім.Т.Г.Шевченка;

В номінації «Найкращий тьютор року» - Кулагіна Ірина Олександрівна – вчитель хімії та біології Опорного закладу Менська гімназія;

В номінації «Найкращий ментор року» - Майстренко Наталія Михайлівна – вчитель початкових класів Менського ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка.

Керівниками закладів освіти були підготовлені матеріали для фото-сушки «Освіта Менщини-30», де всі бажаючі мали змогу ознайомитись з історією кожного закладу нашої громади у яскравих пам’ятних фото.

Загалом, під час заходу панувала дружня та позитивна атмосфера. Приємно відмітити, що також на заході активну участь приймали і запрошені освітяни з Березнянської громади.

Хочеться висловити слова вдячності всім спікерам  зустрічей, адже це надзвичайно творчі та талановиті освітяни, директору та колективу Покровського ЗЗСО І-ІІІ ст.. та теплий прийом, а також працівникам КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Менської міської ради» за майстерну організацію такого інтерактивного заходу.

 

Більше фото з заходу за посиланням: https://www.facebook.com/media/set?vanity=100006247248591&set=a.2951127488438797