Відділ освіти Менської ОТГ

  • Опубліковано
  • 31 січня 2020

Проведено семінар-практикум "STEM-освіта: шляхи запровадження, актуальні питання та перспективи"

13 лютого відбувся навчальний семінар-практикум «STEM-освіта: шляхи запровадження, актуальні питання та перспективи» для заступників керівників закладів загальної середньої освіти.
 Акронім STEM вживається для позначення популярного напряму в освіті, що охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering) та математику (Mathematics).

Мета заходу - активізація наукових досліджень та розробки інноваційних технологій, форм і методів удосконалення освіти на ґрунті концепції «STEM-освіти».

У теоретичному блоці семінару з основними етапами та проблемами реалізації STEM-освіти у закладах загальної середньої освіти присутніх ознайомила завідувачка методичного кабінету відділу освіти Олена Бикова.

У практичній частині семінару учасники взяли участь у педагогічному мініхакатоні, де самостійно створювали й  успішно презентували свої проєкти.

Вчитель математики Феськівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Світлана Ємець поділилася власним досвідом створення проєктних робіт на основі паліндромів.

Дякуємо Менській публічній бібліотеці  за наданий простір для продуктивного проведеня  семінару.